LomiTravels biedt u de beste dagtours van Helsinki!

Doe mee en ontdek prachtige natuur en culturele plekken in Helsinki!

Wij zijn gespecialiseerd voor individuele natuur- en cultuurreizen (1-8 personen). Al onze reizen zijn inclusief lokale gids en vervoer heen en terug vanuit het stadscentrum van Helsinki. Voertaal is Engels. We hebben dagelijkse reizen, die gemakkelijk te boeken en te doen zijn. Bekijk onze reiskalender!

Lomi Travels organiseert een verscheidenheid aan natuur- en culturele uitstapjes in de omgeving van Helsinki. U kunt met ons prachtige Finse nationale parken, noordelijke bossen en merenlandschappen verkennen. Tijdens korte wandelingen over natuurpaden kunt u genieten van de rustige schoonheid van dit unieke landschap.

Het is mogelijk om een echte Finse saunabeleving hebben. Een bezoek aan de traditionele wereldberoemde Finse sauna biedt u een zowel mentale als fysieke ontspanning. En daarna kunt u zwemmen in een prachtig meer.

U kunt het huis van de wereldberoemde componist Jean Sibelius bezoeken of deelnemen aan een begeleide middeleeuwse stadswandeling door Porvoo. Daarna is er tijd om kleine winkeltjes en gezellige cafés te bezoeken.

U kunt ook vragen om een privétour uit onze reisselectie of we kunnen voor u een persoonlijke reis samenstellen op basis van uw wensen. Het is ook mogelijk om Helsinki sightseeingtouren te combineren tijdens uw privétrip. We kunnen tevens een volledige dagtocht voor u regelen, als u bijvoorbeeld wilt zien panda's in de dierentuin wilt zien. Gratis ophaal- en wegbrengservice is overal in Helsinki inbegrepen - van alle hotels en cruiseschipterminals. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het aanvraagformulier in te vullen of een e-mail te sturen. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en natuurervaringen!

De meeste van onze reizen zijn inclusief kleine hapjes en drankjes. Als u speciale wensen heeft, neem dan vóór de reis contact met ons op en we proberen het te regelen. We raden kleding aan afgestemd op het weer. Wandelschoenen zijn perfect, maar je overleeft ook prima met normale makkelijke schoenen. Als het regent, hebben we poncho's om te lenen.

We wensen je een fantastisch verblijf in Finland!

Welkom!    Tervetuloa!