LÄHDE LUONTOMATKALLE HELSINGIN YMPÄRISTÖÖN

Lomi Travels järjestää luontomatkoja erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Päivittäiset pienryhmämatkamme (1-8 hlöä) lähtevät kesäaikaan Helsingin keskustasta Kiasman pysäkiltä (Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki) klo 12.00.

Pääset retkillämme tutustumaan helposti Helsingin seudun luonto- ja kulttuurikohteisiin: Nuuksion ja Sipoonkorven kansallispuistoon ja Porkkalanniemeen. Kuusijärvellä on hienot savusaunat ja ympärivuotinen uintimahdollisuus. Tuusulanjärven retkeemme kuuluu vierailu Jean Sibeliuksen kotimuseossa Ainolassa. Mukavan päiväretken tarjoaa myös opastettu Porvoon kaupunkikierros. Porvoon kävelyretkellä kuljemme pitkin kapeita mukulakivikatuja, joita ympäröivät värikkäät historialliset puurakennukset. Vierailemme myös Porvoon vanhassa kirkossa. Kävelyretken lopuksi on aikaa vielä piipahtaa viehättävissä pienissä kahviloissa, kaupoissa tai kirpputorilla.

Kaikkiin matkoihimme sisältyy meno-paluu kuljetus Helsingin keskustasta ja suomenkielisen oppaan palvelut. Kansainvälisillä retkillämme opastuskielenä on englanti, mutta opastusta on mahdollista saada myös suomeksi. Lisäksi on mahdollista varata myös omalle porukalle luontomatka, joka voi olla jokin tarjonnastamme tai esimerkiksi yhdistelmämatka. Kysy ja pyydä tarjous! Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista.

TERVETULOA!