LomiTravels erbjuder dig de bästa dagsturerna från Helsingfors!

Följ med oss för att upptäcka vackra natur- och kulturställen kring Helsingfors!

Vi är specialiserade på individuella natur- och kulturresor (1-8 personer). Alla våra resor inkluderar lokal guide och transport från Helsingfors centrum. Vägledande språk är engelska. Vi har dagliga planerade resor, som är lätta att boka och ta del i. Kolla in vår resekalender!

Lomi Travels organiserar en mängd olika natur- och kulturresor runt Helsingfors med omnejd. Du kan utforska med oss vackra finska nationalparker, nordiska skogs- och sjölandskap. Du kan njuta av den lugna skönheten i dessa unika landskap under korta promenader på naturstigar.

Du kan få en sann finsk bastu-upplevelse. Att besöka en traditionell världsberömd finsk bastu, samt därefter kan du bada i en vacker sjö, ger dig möjlighet till både en mental och fysisk avkoppling.

Du kan besöka hemmet till den världsberömda kompositören Jean Sibelius eller delta i guidad medeltida Borgå stadsvandring. Därefter är det dags att besöka små butiker och charmiga kaféer.

Du kan också begära en privat rundtur från vårt urval, eller vi kan skräddarsy för dig en personlig resa enligt dina önskemål. Det är också möjligt att kombinera Helsingfors rundtur i din privata resa. Vi kan också ordna en hel dagsutflykt till dig, om du vill se t.ex. pandor i djurparken. Fri hämtning och avhämtning ingår från alla hotell och färjeterminaler i Helsingfors. Du kan enkelt kontakta oss genom att fylla i formuläret eller skicka e-post. Vi är glada att berätta mer om olika alternativ och naturupplevelser!

De flesta av våra resor inkluderar litet mellanmål och drycker. Om du har några speciella önskemål, vänligen kontakta oss före resan så gör vi vårt bästa för att ordna det. Vi rekommenderar kläder enligt vädret. Vandringsskor är perfekta, men du överlever också bra med vanliga promenadskor. Om det regnar har vi ponchos att låna.

Vi önskar dig en underbar vistelse i Finland!

Välkommen!     Tervetuloa!